Online hálózatépítés előnyei


Vonzó érvek az online hálózatépítés mellett Nézzük csak, miről is van szó?

Egyre több ember érdeklődik kifejezetten az iránt, hogyan tudna jövedelemre szert tenni otthonról, kihasználva az internet adta lehetőségeket.

Nem különben igaz ez, sőt fokozottan igaz az mlm világára. Sok ember lát fantáziát az mlm-ben, de már a hagyományos (offline) hálózatépítés nem vonzó számára. Olyan emberekkel kell nap mint nap beszélnie, akiknek nagy hányadát hidegen hagyja, sőt viszolyog a hálózatépítés gondolatától. Rengeteg visszautasítás

Az online hálózatépítés megoldás az ő problémájukra. Potenciális érdeklődők keresik fel, sőt online belépnek mindenféle előzmény nélkül.

3 fő érv az online hálózatépítés mellett

 

1.  Soha véget nem érő számú internetező (a felnövekvő nemzedék)

online hálózatépítésAz internet rohamos elterjedésével kitárult a világ a vállalkozások számára is, hiszen nincsenek földrajzi korlátok, az internettel bárhol is vagy, ugyanúgy tudsz dolgozni. Nemzetközi vállalkozásod lehet akár egy picike faluból is.

Ma már az idősebb generáció is úgy kezeli a számítógépet és úgy böngészik az interneten, mintha mindig is ezt tette volna. A 90 éves apukám mindennapi élete része lett a számítógép és az internet, pedig 10-15 évvel ezelőtt még tiltakozott a használata ellen.

Egyre több 40- 50 év feletti aktív dolgozó, sőt nagyon sok nyugdíjas vág bele saját vállalkozásba az interneten. Blogolnak, honlapot szerkesztenek, webáruházat működtetnek sikeresen. Önként tanulnak, fejlesztik magukat, egyre jobbá és jobbá válnak és élvezik a munkájukat. Fiatalokat megszégyenítő módon lelkesednek, egyre kreatívabb ötletekkel állnak elő és valósítanak meg.

És akkor még nem is beszéltem az igazán fiatal, felnövekvő generációról, a gyerekekről, akiknek már ovis koruktól természetes a számítógép, úgy kezelik, mintha így születtek volna.

2. Potenciális érdeklődők, akik téged keresnek (ha megtalálható vagy)

online hálózatépítés jelöltkutatásAz emberek az interneten keresik a problémáikra a megoldást. Ma már, biztosan te is így vagy ezzel, ha valamit keresek, beírom a google keresőbe. akik az első mondjuk 50-ben az adott keresőszóra feljönnek, azok között kezdek el válogatni.

Ez azt jelenti minden vállalkozás esetében, hogy valamilyen módon előre kell kerülni a keresőben, mert ha nem vagy megtalálható, nem lesz üzlet.

Mi a helyzet az online hálózatépítés esetében? Az mlm, ha tisztességesen, legálisan működik, akkor termék/termékek vagy szolgáltatások forgalmából részesíti a hálózatépítőit, ki-ki  (saját + csoport) forgalma alapján kap jutalékot.

Online hálózatépítés esetén meg kell, hogy találjanak azok az emberek, akik ilyen lehetőséget keresnek, vagy akik a te termékeid használatában látják problémáikra a megoldást.

Ugyanígy, mint minden internetes vállalkozás esetében, a lényeg a megtalálhatóságodban van. Ahhoz, hogy elérd, folyamatos és kitartó munkára van szükség. Ezt a munkát nem spórolod meg, nem adhatod ki másnak, mert a te saját jelenlétedre, a te egyediségedre is szükség van. Ha meg is találnak, nem mindegy, hogyan kommunikálsz.

Úgy kell megírni az üzenetedet, hogy felkeltsd az érdeklődést és megtegyék az első lépést. Ehhez viszont nagyon sok mindent meg kell tanulni. Egy jelölt és vevő szerző online gépezeted kell kiépíteni.

3. Másolhatóság mellett egyediség

online hálózatépítés másolódás egyediség

 

Ha van egy jól működő online gépezeted, aminek a kiépítésében segítettek neked a szponzorod és felsővonalad az mlm hálózatodban és te is tovább tudod adni ezt a tudást, az mlm legfontosabb siker tényazője, a másolódás már biztosított, de ehhez mindenkinek bele kell adnia saját magát, az ő egyediségét, személyiségét.

Értéket kell folyamatosan közvetítened, azt az értékrendet, amiben te hiszel, hogy a te célcsoportod téged találjon meg!

Összefoglalás az online hálózatépítés fő előnyeiről

Ha neked is eleged van abból, hogy az ismerőseidet zaklasd az ajánlatoddal, de van egy víziód arról, milyen jó dolgot lehet kihozni a hálózatépítésből, válaszd az online hálózatépítés lehetőségét.

Jól működő online jelöltkereső gépezet előszűri a soha el nem fogyó jelölteket: nagy számú jelöltből kevesebb visszautasítás, sokkal több eredmény

Akár 100 %-ban online felépíthetsz egy jól működő online saját vállalkozást.

online hálózatépítés nemzetközi szintenOnline hálózatépítés nemzetközi szinten a DXN-nél a legegyszerűbben: Egy világ- Egy piac koncepció.

 

 

 

 

online hálózatépítés

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.