Miért DXN ganoderma és spirulina? I.rész

DXN ganodermaInterjú Dato’ Dr. Lim Siow Jin-nel, a DXN alapítójával és elnökével a ganodermáról és a spirulináról

I. rész

(Alor Setar, DXN Ültetvény, 2015. október 1.)

1.Hogyan találkozott először a ganodermával?

Amint látható, ez itt a ganoderma. Nagyon különbözik a japán ganodermától és a kínai ganodermától is, mivel ez egy trópusi ganoderma. Az utóbbi 23 évben folyton azt kérdezik tőlem, hogy hogyan találtam rá a ganodermára.

Malajzia erdeiben, amerre csak a szem ellát, mindenhol találhatsz ganodermát. Az első találkozásom a ganodermával a 80-as évek közepére, 1985-re vagy 1984-re tehető. Akkoriban volt, hogy ellátogattam a Muda gáthoz és peremvidékére és ott az emberek mutogatták nekem ezt a gombát. Mivel mérnök voltam, bíztak bennem, hogy meg tudom mondani, mire használható. Ezek után elkezdtem járni a maláj erdőket és rengeteg ganodermát láttam. Az erdőben a mai napig láthatsz kicsit és nagyot, magasan a fák tetején és alacsonyan, egyszóval rengeteg fajta ganodermát találhatsz.

Kísérletezni kezdtünk velük, megvizsgáltuk a hatékonyságukat ás végül 6 fajt választottunk ki. Ezek voltak a leghatékonyabbak, így lettek a DXN ganodermái.

2.Miért éppen a ganoderma lett a DXN fő terméke?

Először is a ganoderma kimagasló pozíciót tölt be a hagyományos kínai orvoslásban.

A ganoderma és a cordyceps állnak az első helyen, ezeket követi a ginzeng.

Tehát amikor beazonosítottam a ganodermát, érthető módon nagyon izgatott lettem. Malajziában nincs ginzeng, de van ganoderma. Isten nagyon kegyes hozzánk!

Nagyon izgatottak lettünk, hiszen ez egy rendkívüli növény, és tudtuk, hogy ha képesek leszünk megfelelően promotálni ezt a terméket és eljuttatni a világ minden pontjára, akkor sok embernek segítünk visszaszerezni az egészségét. Ezért koncentrálunk a mai napig a ganodermára. Annak ellenére, hogy mi lettünk a legnagyobb ganoderma vállalat a világon, mindig erre a növényre fókuszálunk, mivel a DXN egy igazi ganoderma vállalat, mindig is az lesz.

3.Miért van szükségünk a ganodermára? Miért van a testünknek szüksége a gombára?

Az emberek természetesen felteszik a kérdést, hogy miért van szükségük a ganodermára. Az ok nagyon egyszerű. A ganoderma egy táplálékház, tele van tápanyaggal, több mint 400 féle tápanyag található benne. Napjainkban az embereknek azért vannak egészségügyi problémáik, mert nem kiegyensúlyozott az étrendjük.

Amikor az étrendünk nincs egyensúlyban, igazán alultápláltak vagyunk. Tehát a ganodermával egyensúlyba hozhatjuk a táplálkozásunkat.

Ezen kívül a ganodermának két fontos funkciója van: Egyik a méregtelenítés, kiüríti a méreganyagokat a testből és mivel tápanyagokban gazdag, helyreállítja a test működését, így az regenerálódik.

Azt szoktuk mondani, hogy minden egészségügyi problémának két oka lehet: a méreganyag, vagy a szervezet egyensúlyát felborító elváltozás. Például ha valaki AIDS-es, ennek oka egy nem kívánt vírus, amire méregként tekinthetünk.

Emlékszem egy indiai szívsebészre, aki több mint 20000 nyílt szívműtétet, koszorúér műtétet hajtott végre. Végül DXN termékeket írt fel a betegeinek. Azt mondta, hogy minél többet operál, annál több beteg érkezik és 6-7 hónappal a műtét után ugyanazzal a problémával térnek vissza hozzá.  Ezért eléggé elfáradt, belefáradt.

A ganodermával azonban hamarosan elérte, hogy a betegek felét nem kellett műteni, mivel ez a termék képes feloldani az elzáródást. Nagyon jó, hogy azok a betegek, akik sok ganodermát fogyasztanak a műtét előtt, utána már nem jönnek vissza.

Ez azt jelenti, hogy a testnek képes fenntartani a jó állapotát, ezért fontos a ganoderma a modern életben.

A modern élet tele van méreganyaggal. A tápanyaghiány miatt a testnek sok része nem működik megfelelően, a ganodermával pedig méregtelenítjük és egyensúlyba hozzuk szervezetünket.

Tehát ez egy tökéletes élelmiszer a mindennapi életünkben.

4.A ganoderma gyógyszernek tekinthető?

Sokan felteszik nekem a kérdést: Dr.Lim, milyen táplálékkiegészítőket szedsz? Azt várják tőlem, hogy a ganodermáról beszéljek. Mondom nekik, hogy az én táplálékkiegészítőim a rizs, a kenyér. Azt mondják, hogy az rendes élelmiszer. Nem, az nem megfelelő táplálék.

Az én igazi táplálékom a ganoderma és a spirulina. Ganodermát és spirulinát fogyasztok, ez így elegendő tápanyag és mellette ehetek kenyeret, rizst, bármit, sült csirkét, nem okoz gondot, ezek az én étrendkiegészítőim ez a rendes élelmiszer.

Ezért a ganoderma nem gyógyszer, hanem valódi megfelelő élelem, mivel tápanyagban igen gazdag.

A következő bejegyzésemben az interjú folytatásaként (II.rész) megtudhatod, melyik volt a leglátványosabb terméktapasztalata Dr. Limnek, van-e ellenjavallat a ganoderma fogyasztásával kapcsolatban, valamint arra a kérdésre kaphatsz választ, hogy túladagolható-e a ganoderma.

Az interjú III.része itt olvasható:  III.rész

 

A teljes interjút meghallgathatod a youtube csatornámon!

 

Jövedelem kiegészítés kávézással

Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.