dxn hálózatépítés online

Kinek szól?

Vajon jó lenne neked ez a lehetőség? Magadra ismersz?

 

A DXN MLM kinek szól? Két fő problémára nyújthat megoldást a DXN-hez csatlakozás lehetősége, amelyek nem választhatók el szervesen egymástól és  a legfontosabbak.

Az egyik az egészség, a másik pedig az anyagi biztonság. Nézzük meg, miért szólhat neked ez az oldal?

Egészség, egészségmegőrzés a DXN egészségvédő termékeivel

Nemcsak a csememőtápláláscsecsemőkortól, hanem már a Ganoderma és spirulina a tökéletes táplálékmagzati kortól rendkívül fontos, hogy megfelelő legyen a táplálkozás.

Óvodás és kisiskolás korban, amikor még fejlődik, erősödik az immunrendszer, sokszor megbetegszenek a gyerekek. Immunrendszerük természetes erősítője a ganoderma és spirulina.

És sorolhatnám a fiataloktól, a középkorúakon át egészen az idősekig, kiemelt fontosságú a betegség megelőzés.

Ha egészségtudatos vagy, ha fontos neked a családod egészsége, de az üzleti lehetőség nem  érdekel, ez az oldal akkor is szólhat neked!

A DXN fő terméke a ganoderma kávé. Elárulom, mi volt a legelső tapasztalatom, amikor elfogyasztottam az első ganoderma kávémat. Már alig vártam, hogy elkészíthessem.

Azonnal éreztem a különbséget az eddigi hagyományos kávéhoz képest. Amit éreztem: tiszta gondolatok, jókedv, életerő. Nem véletlenül mondja mindenki, aki megízlelte ezt a kávét, hogy tele lett energiával, vitalitással. Akik gyomorégésről panaszkodtak a kávéfogyasztás során, nem győzték megköszönni, hogy megismertettem velük, mert ettől a kávétól nem égett a gyomruk.

A vérnyomásproblémával küzdők megörültek, hogy végre ismét kávézhatnak, hiszen a ganoderma, amit ehhez a kiváló minőségű arabika kávéhoz kevertek adaptogén (kiegyenlítő) hatása révén még a vérnyomásukat is rendbe hozta.

És a gyerekek! Nagyon szeretik a ganoderma kakaót! Egy finom kakaóval magukhoz veszik a legfontosabb immunrendszer erősítő tápanyagot és egész évben nem betegek.

Ha szeretnél megbizonyosodni arról, hogy jó döntést hozol egy jövőbeni csatlakozással, akkor válaszolj magadban a következő kérdésekre:

– Jó lenne, ha a napi kávéd a finom ízén és serkentő hatásán kívül egészséges lenne, erősítené az immunrendszered és nem okozna gyomor- és szívproblémákat?

– Ha van gyereked, jó lenne, ha egy finom forrócsokoládéval meg tudnád többszörözni immunrendszerük teljesítményét?

– Jó lenne, ha a DXN  termékek segítségével egy egészségesebb és frissebb életet tudnál élni?

Ha ezen kérdések valamelyikére igen a válaszod, akkor megerősítelek abban, hogy nagyon jó döntést hozol, ha csatlakozol, mert megtaláltad azt a céget és azokat a termékeket, amit a legtöbben csak keresnek.

 

Anyagi biztonság elérése a DXN által nyújtott lehetőséggel

DXN MLM kinek szól - 40 év feletti aktív dolgozó

Nézzük, kinek szólhat ez az üzleti lehetőség?

Beléptél a nagymama korba, de még mindig keresed a kihívásokat. Nem jutsz egyről a kettőre, anyagi függetlenségre vágysz. Még szeretnéd megvalósítani valamikori álmaidat.

Még dolgozol, de már úgy készülsz a nyugdíjas éveidre, hogy ne szorulj rá senkire, sem az államra, sem a gyerekeid támogatására. Keresed a kitörés lehetőségét jelenlegi helyzetedből, de mi lehet a megoldás?

 

DXN MLM kinek szól - nyugdíjas

 

 

Több évtizede dolgozol és még mindig a hiteleidet törleszted. Nem jutsz egyről-kettőre. Vajon van olyan munkalehetőség, amellyel minden rendeződik és nyugdíjasként nyugodtan élhetsz?

 

 

DXN MLM kinek szól - munkalehetőség kismamáknak

 

Mióta megszületett, sokat gondolkozol olyan munkalehetőségen, amely lehetőséget teremt arra, hogy sokáig vele lehess? Mi lenne jó neked kismamaként?

Egy otthonról irányítható saját vállalkozásról ábrándozol, amely lehetőséget teremt, hogy többet foglalkozhass a gyermekeddel. Nincs rohanás, nincs stressz.

DXN MLM kinek szól - diákok

 

Diákként tanulás mellett olyan munkát keresel, amivel a tanulmányaid végére biztos alapot teremthetsz magadnak?

Amit a komoly vizsgák mellett is lehet végezni, napi 1-2 órában, minimális befektetéssel elindítható, tudod használni a nyelvtudásodat is és beszélgetve, lazán végezhető.

 

 

Miért éppen online hálózatépítés? Mert kezdetben, amikor még nem fordul igazán jövedelmezővé a saját mlm vállalkozásod, jó, ha rendelkezel egy fix jövedelemmel. Akár alkalmazott, akár vállalkozó vagy, kevés időd marad esténként. Az online, otthonról végezhető munka viszont ideális, hiszen nem kell otthonról elmenned, nem megy el idő és pénz az utazásokra.

Miért a DXN MLM, amit jó szívvel ajánlok? Mert minimális befektetéssel elindítható. Mert a belépő termék egy élvezeti cikk, a kávé. Egy jó kávé mellett beszélgethetünk rólad. Mert nem akarlak beszervezni, rábeszélni, csak tájékoztatlak. Mert nem akarok semmit eladni, csak elmondom, nekem miben segített a DXN ganoderma kávéja. Mert én is, mint minden DXN munkatárs, küldetésemnek tartom, hogy kizárólag tisztességesen (ahogy a DXN jelentése is ezt közvetíti) tájékoztatlak addig, míg igényled, hogy teljes körű tájékoztatás alapján hozz döntést. Ha ez a döntés a csatlakozás, segíted mindenben, amit kérsz és addig, amíg kéred, hogy minél előbb sikeres lehess.

Nézd meg a videókat, olvasd el ebben a témában írt cikkeimet! Ez egy lehetőség, amivel jobbá teheted az életedet.

  • Miért választják az MLM-et, mint üzleti formát manapság egyre többen, mégis miért van az, hogy a csatlakozók kb. 5 %-a lesz csak sikeres?
  • Miben más a DXN MLM más MLM cégeknél, miért fontos jól körüljárni, hogy hova csatlakozz?
  • Mi kell ahhoz, hogy sikeres legyél ebben a vállalkozásban?

Ezek és még sok kérdés kerül megválaszolásra, ha velem tartasz!

 

Néhány cikket a figyelmedbe ajánlok ebben a témában!

Tervezés
Hagyományos vállalkozás, vagy valami más?
Minden segítséget megadunk az MLM-ben
MLM tévhit: könnyű annak, aki az elején ott volt
Út a jövőbe
Anyagi biztonságban, de hogyan?
Miért DXN MLM?
Hogyan válasszak mlm céget?
MLM
Belefogjak egy network marketing vállalkozásba?
Miért MLM?
Miért döntöttem az mlm mellett?
dxn kezdetek
MLM más szemmel

csatlakozom felvenném veled a kapcsolatot