Karácsonyi ajándék ötletek

Karácsonyi ajándék ötletek gyűjtését soha nem tudjuk elég korán elkezdeni. Legtöbbször az utolsó pillanatra marad és kapkodás a vége, pedig érdemes előre megtervezni, mint minden mást, hogy az utolsó pillanatok igazán meghittek lehessenek.

Karácsonyi ajándék ötletek az egészség jegyében

karácsonyi ajándék ötletek az egészség jegyébenJómagam legszívesebben az egészséget ajándékoznám mindenkinek, kortól, nemtől függetlenül. Az egészséget, amibe sok minden beletartozik. Az egészség megőrzése már a magzati kortól elkezdve az óvodás, iskolás, felnőtt koron át, egészen az idős korig az egyik legfontosabb dolog, hiszen nem mindegy, hogyan érezzük magunkat.

Beleértve a táplálkozási szokásainkat, mit és hogyan táplálkozunk, mennyit mozgunk, mennyi időt tartózkodunk friss levegőn és mivel tápláljuk az elménket és lelkünket.

ajándék ötletek karácsonyra: dxn termékekAmikor a DXN termékeivel találkoztam és megtapasztaltam jótékony hatásukat, nemcsak a fizikai erőnlétemen javított, hanem a lelki egészségemen is. Nézzük, mely termékek kerülhetnek joggal az ünnepi asztalra, hogy még meghittebbé tegyék a karácsonyi hangulatot

A ganoderma kávé

ajándék ötletek karácsonyra: ganoderma kávék

 

A ganoderma kávé íze, aromája mellett a kiváló arabica kávéhoz adagolt ganoderma gyógygomba egészségvédő hatása miatt méltán megérdemli az első helyet a karácsonyi ajándék ötletek listáján.

A kávé szerelmeseinek igazi különlegesség, hiszen aki egyszer megkóstolja és egy ideig csak ezt a kávét issza a régi kávéja helyett, soha nem mond le róla. Nemcsak fizikailag, de lelkileg is jótékonyan hat ránk (én csak tudom, hiszen több mint négy éve csak ezt a kávét iszom).

Sokféle ízesítésben kapható, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb ízvilágot. Már csak azt kell tudnod, ha ajándéknak ezt a kávét választod, hogy akinek megveszed, hogyan szereti a kávéját, édesen, tejszínesen, kakaóval, vagy keserűn…

 

A ganoderma kakaó (DXN Cocozhi)

karácsonyi ajándék ötletek: ganodermás kakaóitalNe feledkezzünk meg a gyermekeinkről sem, hiszen a sok szép játék, könyv mellett nagyon szeretik ők is a finom italokat, akárcsak a felnőttek.

karácsonyi ajándék ötletek: DXN kakaóitalA DXN rájuk is gondolt, amikor a ganodermás kakaóitalát forgalomba hozta.

Igazán egyszerű elkészíteni ezt a finom kakaóitalt, hiszen ugyanúgy mint a kávé, instant, kakaóport, ganodermát és természetes ízesítőanyagokat tartalmaz, csak egy csészébe kell tölteni és jó meleg vízzel felönteni és kész is a gyermekek kedvenc “forró csokija”.

 karácsonyi ajándék ötletek

 karácsonyi ajándék ötletek

Ganodema tartalmú higiéniás termékek, kozmetikumok

karácsonyi ajándék ötletek: ganozhi szappan

 

A teljesség igénye nélkül a DXN ajándéknak is kiváló termékei közül kiemelném a ganoderma szappant és a ganoderma tartalmú szépségápolási termékeket (arclemosó, hidratáló, nappali és éjszakai krémek, stb.).

Mindezekről és egyéb termékekről tájékozódhatsz, ha belépsz a lenti képre kattintva a webáruházamba és azonnal meg is vásárolhatod azokat! Ha kérdéseid vannak, vedd fel velem a kapcsolatot!

 

karácsonyi ajándék ötletek a dxn-től

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.