Felelősség kérdése az mlm-ben

Felelősség az mlm-ben már a te csatlakozásoddal kezdődik. Ott, hogy egyáltalán eléggé körbejártad-e, hová csatlakozol? A hosszútávú megélhetést biztosító vállalkozásod és számos, hozzád csatlakozó család megélhetése függhet ezen az első lépésen.

Nem véletlen, hogy az MLM üzletág még napjainkban is negatív megítéléssel küzd, mert az “MLM sérült” emberek a negatív érzéseik miatt (pénzt veszítettek, felülről nyomás nehezedett rájuk) rossz hírét keltik ennek az iparágnak.  Sok ember csalódik az MLM-ben nap mint nap, mert a vezetés régi módszerét alkalmazzák rajtuk, nem úgy jönnek az eredmények, ahogy vezetőik elvárják, sikertelenek és emiatt kiégnek és kilépnek.

A felelősség kérdése

felelősség a tanításbanAz empatikus vezetés az embert, mint egyént, az egyedüli, megismételhetetlen egyént kezeli. Tisztában van azzal, hogy minden emberrel máshogy kell foglalkozni. Azt kell elérni, hogy minden új csatlakozó számára az üzletépítés örömteli, élvezetes tevékenység legyen.

Az mlm-ben a legfőbb felelősség azon van, hogy ne csalódott emberek ezrei hagyják ott az mlm cégeket és ezzel rossz hírét keltve magának az üzletágnak.

Fontos tudni, hogy a vezetővé válás egy folyamat, meghatározott lépések sorozata. Először mindenki, aki komolyan sikeres hálózati vezetővé akar válni, először termékfogyasztóvá válik. Miután saját terméktapasztalatokra tesz szert, hitelesen tovább tudja ajánlani a termékeket, értékesít. Megismerve a cég üzletpolitikáját, a pénzkereseti lehetőség folyamatát, továbbadja ezt a tudását is. Lesznek, akik nemcsak termékfogyasztóként, hanem üzlettársakként csatlakoznak. Elkezdi őket tanítani, mialatt ő is folyamatosan fejlődik. Ahogy egyre jobb vezetővé válik, saját maga is vezetőket képez ki és segíti őket. Nem úgy irányítja őket, hogy megmondja, mit csináljanak, hanem segíti őket abban, hogy rátaláljanak a megoldásra.

vezetői felelősségA hálózati vezető felelőssége, hogy megadjon minden információt és segítséget nyújt abban, amire az üzlettársának szüksége van. Mindent elmond, ami szükséges, ez az ő felelőssége. Ha a csapattársa nem fogadja meg a tanácsát, az már nem az ő felelőssége. Erőszakosan semmit nem szabad és nem is lehet tenni az mlm-ben.

Kiváló vezető az mlm-ben leginkább egy sportedzőre hasonlít, aki a legjobb teljesítmény elérésére készteti a rábízott sportolót, hogy a maximumot tudja kihozni magából.

Ha szívesen elbeszélgetnél velem az mlm-ről egy jó kávé mellett, vedd fel velem a kapcsolatot!

felvenném veled a kapcsolatot

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.