DXN MLM miért más?


Miért is ne csatlakozz egy MLM céghez?

Erre a kérdésre sokkal többen tudják a választ, mint amennyien tudatosan keresik a nekik mindenben megfelelő MLM céget.

Miért van, hogy a XXI. században, amikor már egyetemi tananyag a multi-level-marketing (mlm)vagy network marketing, talán a legigazságosabb értékesítési forma, még mindig sokan vannak, akik finoman fogalmazva viszolyognak a hallatán?

Nagyon sokan csatlakoznak nap mint nap itt Magyarországon is, valamilyen mlm céghez, de csak kevesen vannak, akik igazán sikeresek lesznek.

A belépők 3 nagy csoportját azok teszik ki, akik

  1. még nem hallottak az mlm-ről, ők vannak a legkevesebben
  2. ismerik, de nem érdekli őket, bár nem elutasítóak
  3. ismerik, de elutasítják

A kilencvenes évek elején találkoztam először az mlm-mel.  Akkor még nem voltam nyitott erre a lehetőségre. Miután hallottam az mlm-ről, mint egy szemlélődő, flegmatikus-melankolikus, minden közeledésre azt mondtam, mint még most is sokan, hogy én nem vagyok ilyen típus.

Nem tudok eladni, nem tudok rábeszélni embereket, hogy csatlakozzanak és drága termékek megvásárlására vegyék rá rokonaikat, barátaikat, amelyre nincs is szükségük.

Nővérem kitartó, több mint egy évtizedes munkájának köszönhetem, hogy teljesen megváltozott a hozzáállásom ehhez a szakmához. Nem tett mást, mint könyveket ajánlott, egyiket a másik után, mígnem megértettem, hogy a legigazságosabb és legtisztességesebb értékesítési forma, amit valaha kitaláltak. Sajnos ezt is lehet tisztességtelenül űzni, vagy összetéveszteni az illegális pilótajátékkal.

Kerestem a számomra megfelelő céget, itt is, ott is dolgoztam egy kicsit, közben sokat tanultam, majd rátaláltam a számomra ideális cégre. Fontos tudni, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelni egy mlm cégnek, hogy nagyon hosszú távra tudjunk biztonságosan tervezni.

Mi kell ahhoz, hogy sikeres legyél a multi-level-marketingben?

  • Hit az mlm rendszerben.
  • Hit a cégben.
  • Hit a termékekben.
  • HIt önmagadban, hogy mindvégig kitarts, mert aki nem hagyja abba , sikeres lesz!

Mi az a DXN MLM?

A DXN MLM üzleti lehetőséget 6 évvel ezelőtt hozta el Magyarországra és azóta számos európai országba Kócsó László, a DXN leggyorsabb koronás követe. Ez a videó, amelyben ő mondja el gondolatait ezzel az üzleti formával, valamint a DXN-nel kapcsolatban, más megvilágításba helyezi ezt a szakmát.

 

Jövedelem kiegészítés kávézással
Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel is!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.