DXN kakaóital: a tápláló reggeli



A DXN kakaóital  nemcsak a gyerekek kedvence

 

dxn kakaóitalMiért jó a DXN kakaóital? A tápláló reggeli az egészséges táplálkozás egyik alappillére. A Pennsylvania Egyetem  kutatása kimutatta, hogy azok a gyerekek, akik szinte napi rendszerességgel reggeliznek, sokkal jobb eredményeket érnek el a teljes körű, a verbális és a nem-verbális IQ teszteken.

Természetesen nagyon fontos, hogy mit eszik a gyermek pl. reggel.

Bizonyítottan jobb koncentráció készség és teljesítőképesség jellemzi azokat a gyerekeket, akik ezt a kakaóitalt fogyasztják.

A keringésre gyakorolt jótékony hatásának köszönhetően ugyanis serkenti az agyműködést.

A DXN kakaóital energiát tápláló, koffeinmentes egészségital Ganoderma Lucidum kivonattal, minőségi kakaóporral, laktózmentes tejporral és nádcukorral gazdagítva cukorbetegek és laktózérzékenyek számára is fogyasztható.

A DXN kakaóital instant italpor, mely csokoládés ízzel kényeztet. Igazi egészséges édesség. A fenséges kakaóaromán kívül a ganoderma fogyasztásából származó előnyöket is megtapasztalhatod. Csak öntsd egy csésze forró vízbe, keverd meg, és máris élvezheted a frissítő italt!

Nézzük az összetevőit!

Tápanyagtartalom: 100 g termékben 32 g termékben
Energia 403,5 kcal 129,1 kcal
Szénhidrát 71,9 g 23 g
Fehérje 7,3 g 2,3 g
Zsír 8,8 g 2,8 g
Transz-zsírsav (< 0,1%) nem kimutatható
Kálium 620 mg 198,4 mg
Kálcium 490 mg 156,8 mg
Foszfor 330 mg 105,6 mg
Nátrium 150 mg 48 mg
C-vitamin 59,1 mg 18,9 mg
B3-vitamin 17,3 mg 5,5 mg
Koleszterin 14 mg 4,5 mg
Vas 6 mg 1,9 mg

 

A DXN Cocozhi nevű kakaóitala két lenyeges összetevője a kakaó és a ganoderma kivonat.

A kakaó önmagában is egészséges

A mályvafélék családjába tartozó faj. Gyümölcse, a kakaóbab fontos élelmiszeripari alapanyag: ez a kakaóvaj, a kakaópor és a csokoládé alapanyaga.
A kakaót a közép-amerikai indiánok (maják, aztékok, olmékok stb.) szentként, a belőle készült italt pedig az istenek italaként tartották számon.
A kakaó főbb hatóanyagai: fermentált magban 1–2% teobromin, 0,2–0,3% koffein, nyomokban teofillin, kb. 5% katechincserzőanyag, polimer procianidin, 50–60% zsíros olaj.
A kakaó gazdag flavonoidokban, ami a szív- és érrendszerre van jó hatással. A flavonoidok antioxidánsként viselkednek. Az utóbbi években a tudósok megállapították, hogy az antioxidánsokban gazdag ételek rendszeres fogyasztása csökkenti az olyan – véredényekhez kötődő – problémák kialakulásának veszélyét, mint például a magas vérnyomás, agyvérzés és egyéb szívbetegségek.

 

A ganoderma felturbózza a kakaóitalt

A kakaó mellett a DXN Cocozhi ganodermát is tartalmaz. A modern tudomány felfedezte, hogy mennyire kiválóan tudnak a szervezetre hatni a ganodermában fellelhető tápanyagok, és milyen előnyösek az egészségre nézve.

A ganodermában megtalálható aktív alkotóelemek olyan tápanyagok, melyeknek gyógyító, terápiás hatásai vannak. Az aktív alkotóelemek a következők: poliszaharidok, triterpének, adenosin, szerves germánium. Tulajdonságaik az alábbi előnyökkel járnak:

  1. erősítik az immunrendszert
  2. javítják a vérkeringést
  3. növelik a testben az oxigénszintet
  4. semlegesítik a test savasságát.

Próbáld ki, reggelire az egész családnak, hogy energikusan induljon a nap!

MEGRENDELÉS ITT!

KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS ITT!

ganoderma kakaó

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel is!

 

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.