A DXN ganoderma mitől különleges?

A DXN volt az első a világon, aki előállt azzal a zseniális ötlettel, hogy kávéhoz ganoderma gyógygombát adagolt, ezáltal összekötötte az egészséget az élvezettel.

Azóta számos cég próbálkozott ugyanezen ötlet megvalósításával.

Mielőtt megnéznéd dr. Lim, a DXN alapítójának előadását, röviden összefoglalom, melyek azok a tényezők, amelyektől olyan különlegesek a DXN termékei a többi cég termékeihez képest.

A DXN-nek saját farmja van

Ez a farm megkapta azt az organikus minősítést, amellyel csak néhány vállalat rendelkezik a világon, ez az ISO14001 minősítés.

Melyek egy ilyen minősítés feltételei:

  • A farmnak mentesnek kell lennie a kemikáliáktól.
  • A farm nem bocsáthat ki semmilyen szaganyagot.
  • Bármit tesznek a farmon, az nem okozhat kárt a környezetében (ez a ganoderma esetében azt jelenti, hogy a ganoderma nem támadhat meg semmilyen élő fát, ugyanis kétféle ganoderma van, az egyik száraz fán él, a másik az élő fán). A DXN ganodermája nem támadja meg az élő fát.

A DXN ganoderma fajok természetes kiválasztása

Nagyon fontos a faj kiválasztása. 200 féle ganoderma fajból dr. Lim és csapata 6 fajt választott ki. Főleg csirkéken végzett kísérletek bizonyították, hogy a kiválasztott fajok regenerációs és energetizáló hatását. Néhány év alatt a természetes kiválasztódásnak köszönhetően a DXN ganoderma, mind a termőtest, mind a micélium vonatkozásában, nagyon erős és hatékony lett.

A DXN ganoderma termesztésénél nagyon fontos a talaj minősége, ugyanis a ganoderma 30x annyi tápanyagot szív fel, mint egy más növény.  Ha a talaj szennyezett, pl. a rovarölőszerekből a talajba került nehézfémektől, elsősorban az arzénnal, vagy kadmiummal,  a  ganoderma is szennyezett lesz. Ezért ganodermát nem szabadna, csak organikus farmon termeszteni. Ez nagyon erős érv a DXN ganoderma mellett.

A szüretelés időpontja nagyon lényeges a ganoderma hatóanyag tartalma szempontjából. Mikor a legjobb a szüretelés? A ganodermát azelőtt kell szüretelni, mielőtt a spórái a levegőbe kerülnének. A több éves kiválasztásnak köszönhetően a DXN ganoderma elárulja, hogy mikor válik éretté. Színe fokozatosan fehérből sárga majd vörös színű és mielőtt kibocsátaná a spórákat, gyönyörű fényes lesz. Ez a figyelmeztetés  a szüretelésre. A DXN ganoderma attól is lett olyan erős a DXN-nek köszönhetően, hogy nem steril környezetben történt a kiválasztás, hanem a dzsungelben, vagy a föld alá temetve a túlélők közül.

A DXN egyedülálló technológiája

Lehet olyan történeteket olvasni az interneten, hogy a ganoderma fogyasztás máj és vese elégtelenséget okoz. A DXN-hez viszont sokan jönnek májzsugorral, vese problémával, és a DXN ganoderma megmenti a májat és a vesét. Mi ennek a látszólagos ellentmondásnak az oka? Nem a ganoderma jelenti a különbséget, hanem az eljárások különbsége. A DXN eljárása, hogy a szüretelés után szárazon fagyasztást alkalmaz. Soha sem alkalmaz magas, csak alacsony hőmérsékletet. Utána a DXN ganoderma őrlőgépbe kerül.

A nagyon alacsony hőmérsékleten történő szárazon fagyasztás után nagyon apróra vágják a DXN ganodermát, majd magas sebességen szétválasztják a rostokat és a ganoderma jó részét. A rostok kiesnek oldalra, a spóra és  ganoderma jó, termő része pedig középre légzsákba kerül. Utána nano örlési eljárással, 5 fázisú örléssel jutnak el a nagyon finom por alakú végtermékhez.

A DXN laboratóriuma a legjobb ganoderma laboratórium a világon

Mi az ISO17025? Ez egy olyan minőség ellenőrző tanúsítvány (QC-Quality Controll), amelyet a DXN laboratóriuma megkapta. Ez azt jelenti, hogy a DXN joggal beszél a DXN ganoderma magas minőségéről, hiszen laboratóriuma a ganoderma laboratóriumok közül a legjobb a világon.

Mindezek a tények azok, amelyek megkülönböztetik a DXN céget más cégektől.

 

MEGRENDELÉS ITT!

KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS ITT!

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.