Családi egészségmegőrzés tudatosan

Melyik csoportba tartozol?

Családi egészségmegőrzés tudatosan Vannak emberek, nem is kevesen, akik nem szeretnek beszélgetni az egészségről, nem is érdekli őket, nem figyelnek arra, mit esznek, mit isznak, mozognak-e napi rendszerességgel és vannak emberek, egyre többen, akik felismerték , hogy az egészségük a legnagyobb értékük és tudatosan befektetnek az egészségükbe.

Családi egészségmegőrzés tudatosan

Bár egyre többen vannak, akik a megelőzésben hisznek és tudatosan fogyasztanak étrend-kiegészítőket, mégis még mindig a prevenciót a legnehezebb eladni. Hiába fordul elő a családban, ismerősök, barátok körében súlyos megbetegedés, amíg saját tapasztalat nincs, ez is kevés, hogy rájöjjenek, az egészséget mindennél jobban védeni kell. Ha már megtörtént a baj, akkor már inkább áldoznak sokkal többet, de ilyenkor már sokkal nagyobb mennyiség szükséges és sok esetben már túl későn érkezik a segítség.

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, szerepel a csomagoláson, ami igaz is, hiszen ezeknek a készítményeknek a fogyasztása a baj elkerülésére javasolt elsősorban.

A betegségek részben és nem is kis részben a helytelen táplálkozásunkból eredő hiánybetegségekből alakulnak ki. A hiányállapot megszüntetése helyett azonban sok esetben a kialakult betegség kezelésére fektetnek nagyobb hangsúlyt. Ezért is beszélnek sokan hazánkban egészségügy helyett betegségügyről. Eszünk, jóllakunk, de a sejtjeink éheznek. A vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek pótlása elengedhetetlen a sejtek optimális működéséhez.

A helytelen táplálkozás mellett még ott vannak a környezeti ártalmak (légszennyezettség, méreganyagok, adalékanyagok, stressz, stb.), ezért fokozottan szükségünk van olyan anyagokra, amelyek természetesen méregtelenítenek és a legtöbb mikrotápanyagra (pl.C,D,E,B1,B6,B12 vitamin, esszenciális aminosavak, omega3-6-9 zsírsavak, kalcium, magnézium, cink, szelén, vas, folsav, hogy csak néhányat említsek).

Családi egészségmegőrzés tudatosanMindenkinek szükséges, hogy időről-időre feltegye magának a kérdést, mit tesz meg maga és családja egészségmegőrzése érdekében. Ha a helyes táplálkozás és megfelelő minőségű és mennyiségű táplálék-kiegészítők mellett a rendszeres mozgás biztosított, akkor legjobb úton haladsz, hogy teljes (testi-lelki-szellemi értelemben) életet élj szeretteiddel együtt.

Egészségesen élni nem egyszerű feladat, eligazodni az egészséges élelmiszerek világában, értve ez alatt az ún. táplálék-kiegészítőket is. Ezért tartom küldetésemnek, megismerve a DXN ganodermáját és spirulináját, amelyek együtt tökéletes táplálékként funkcionálnak, hogy minél több embernek ajánljam.

Nézd meg a videót, vagy olvasd el a videó alapján készült cikkeimet! I.    II.    III.

 

Döntöttem, regisztrálok!

 

Jövedelem kiegészítés kávézással

Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.