Az én történetem

“A szívósság talán a tehetség egy neme. Nem megalkudni, veszély, nyomorúság, betegség, sikertelenség közepette sem; minden nap mindent elölről kezdeni, egy buldog makacs erőszakosságával, céltudatosan,    engesztelhetetlen következetességgel.”(Márai Sándor)

 

Ilyen vagyok:)!

 

 Mi az én történetem?

Mi az én miértem, miért éppen ebben a vállalkozásban hiszem céljaim megvalósításának eszközét?

Ismerd meg a történetem!

Szalainé Árvai Gabriella vagyok.

Egy pár szót írok magamról, hogy egy kicsit jobban megismerj.

Egy Balaton melletti kis faluból származom. A tanulmányaim miatt Budapestre kerültem, majd férjhez mentem és azóta Ócsán élek.

Kedvenc időtöltésem a túrázás.

A vidéki életet szeretem, közel a természethez, a csend, ami igazán megnyugtat,

 

Nem véletlenül a legkedvesebb időtöltésem a túrázás, ahol a természet ölében lehetek egyedül, ha arra van szükségem, hogy feltöltődjek, de mellette egy igen jó hangulatú túrázó közösségben is.

 

Hogyan kerültem a kapcsolatba a hálózatépítéssel(MLM)?

A kilencvenes évek elején találkoztam először az MLM-mel (Multi-Level-Marketing).

Akkor még nem voltam nyitott erre a lehetőségre. Azt gondoltam, mint még most is sokan, hogy én nem vagyok ilyen típus. Nem tudok eladni, nem tudok rábeszélni embereket, hogy csatlakozzanak és drága termékek megvásárlására vegyék rá rokonaikat, barátaikat, amelyre nincs is szükségük. Akivel akkor találkoztam egy munkamegbeszélés kapcsán, túl nyomulós volt, nem tudtam az ő értékrendjével azonosulni, tudtam, hogyha ezt kell csinálnom, mint amit ő mutatott, akkor biztosan nem érezném jól magam. Nem az én világom.

Nővérem kitartó, több mint egy évtizedes munkájának köszönhetem, hogy teljesen megváltozott a hozzáállásom ehhez a szakmához. Nem tett mást, mint könyveket ajánlott, egyiket a másik után, mígnem megértettem, hogy a legigazságosabb és legtisztességesebb értékesítési forma, amit valaha kitaláltak. Sajnos ezt is lehet tisztességtelenül űzni, vagy összetéveszteni az illegális pilótajátékkal.

 

Melyek az MLM legfőbb értékei számomra?

A hálózatépítés jó eszköz, hogy néhány év alatt (kitartó és következetes munkával) elérjem az anyagi függetlenséget és sok embernek segíthessek, hogy elérjék ők is. Éppen ez a legfőbb érték az MLM-ben nekem is, hogy csak úgy lehetek hosszú távon sikeres, ha elegendő embernek segítek, hogy ők is sikeresek legyenek.

Mindig szomorúan hallgatom, ha velem egykorú kollégáim arról beszélnek, azt számolják, mikor is lehet nyugdíjba menni. Ez azt jelenti, hogy nem jó helyen vannak, nem szeretik, amit csinálnak.

Bár én is szeretnék a jelenlegi alkalmazotti állásom helyett teljes munkaidőben a hálózatépítéssel foglalkozni, de nem a nyugdíjas léttől várom a megoldást,  nem rászorulva másra, hanem felelősséget vállalva az életemért, dolgozni másként.

Az MLM nagy ígérete, hogy az elvégzett munkámért később, amikor már nem tudok dolgozni is rendszeres jövedelmem lesz. De ezért természetesen legalább 5 évig keményen kell dolgozni.

 

Miért a DXN MLM-re esett a választásom?

DXNMLM

 

Néhány évvel ezelőtt kezembe került egy könyv (Kócsó László: Online aranybánya).

Akkor már elköteleztem magam egy MLM üzlet mellett, de kerestem valamit, ami más, mint a hagyományos MLM.

Az online hálózatépítés sokkal szimpatikusabb volt számomra, mert sokkal közelebb állt inkább csendes egyéniségemhez.

Megnéztem, hogy a szerző (későbbi szponzorom) vajon melyik MLM cégben érdekelt, így találtam rá a DXN re.

Bár nem csatlakoztam rögtön, hiszen még egy másik MLM céget képviseltem, de a hírlevelekre feliratkoztam és több mint egy év múlva online regisztráltam. Azóta tudom, hogy ez volt a legjobb döntés.

 

Mi változott az életemben a DXN-hez csatlakozásom óta?

Akik egy mlm céghez csatlakoznak, induláskor fő szempont számukra, hogy plusz jövedelemre tegyenek szert. Ezzel én is így voltam. Azután rájöttem, hogy olyan gyorsan nem jönnek az eredmények, ahogyan az elején elképzeltem, de jött valami más, ami kezdett sokkal fontosabbá válni számomra. Ez nem más, mint a fejlődés.

Rájöttem, hogy tanulás nélkül nem érhetek el eredményeket hosszú távon. A DXN maximálisan biztosította a fejlődés lehetőségét ingyen hanganyagai, videói, webkonferenciái által, illetve a szemináriumok és egyéb rendezvények, orvosi előadások mind a tudásomat gyarapították.

Ezen kívül havonta több üzleti és személyiségfejlesztő könyv elolvasásával válok egyre jobbá, mind tudásomban, mind személyiségemben. Nem véletlenül mondják, hogy mindenkinek akkora hálózata van, amekkora a személyisége.

Mindemellett  pozitív gondolkodású, segítőkész embereket ismertem meg. Megtanultam a csapatban gondolkozás, a csapatban történő munkavégzés erejét. Családi napokon, jutalom- és egyéb utazásokon családias hangulatban pihenhetünk és érezhetjük jól magunkat. Sokak számára ez a legnagyobb érték és ezért csatlakoznak a DXN-hez.

Haladok ezen az úton, lépésről lépésre, fogyasztva eközben a DXN egészségvédő termékeit, vigyázva arra is, hogy az idő előrehaladtával magam és családom egészségét is megőrizzem.

 

Mit értem el eddig a DXN üzletemben, mint hálózatépítő?

Szponzorom és én

 

Elértem az első vezetői szintet, amely az első lépés a további sikerek felé.

Tudom, hogy még nagyon hosszú út előtt állok, de minden nap úgy ébredek, úgy kelek ki az ágyból, hogy van célom, amiért érdemes küzdeni, van jövőképem és van küldetésem.

Küldetésem, hogy minél több embernek megmutassam ezeket a termékeket és ezt az üzleti lehetőséget, mert ez nemcsak az én boldogulásomat szolgálja, hanem nagyon sok embernek segíthet, mind egészségileg, mind anyagilag.

 

 

Ha te is tudsz azonosulni a fentiekkel, ha te is hasonlóan gondolkodsz, mint én, ha te is akarsz változtatni az életeden és segíteni másokat is, beszéljünk! Egy próbát megér!

 

felvenném veled a kapcsolatot                                        csatlakozom

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.